Het is inmiddels een bekend verhaal. Lange levertijden en wereldwijde schaarste aan grondstoffen en halffabrikaten. Denk aan staal, aluminium, meubelplaat, kunststoffen en bevestigingsmaterialen. Door de tekorten en een instabiele containermarkt stijgen de uitgaven voor inkoop. Tot nu toe heeft InVorm alles in het werk gesteld om de prijsstijgingen op te vangen. Maar inmiddels zijn wij op een punt gekomen waarbij dit niet langer mogelijk is. Alhoewel wij de prijswijzigingen op de voet volgen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor de actuele prijzen.

Kasten

Resultaat 1–16 van de 48 resultaten wordt getoond

URL
lijst
 • Circulaire BoekStart Kast

  1.750,00

  De Circulaire BoekStart Kast wordt samengesteld uit modulaire onderdelen en is door de droge montage en toepassing van recyclebare materialen een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing.  De modulaire componenten binnen de circulaire collectie van InVorm zijn onderling uitwisselbaar en herbruikbaar. Onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing van het meubel is daarmee eenvoudig. Zowel de economische als de functionele levensduur worden daarmee aanzienlijk verlengd.

 • Circulaire Makkelijk Lezen Kast

  1.650,00

  De Circulaire Makkelijk Lezen Kast wordt samengesteld uit modulaire onderdelen en is door de droge montage en toepassing van recyclebare materialen een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing.  De modulaire componenten binnen de circulaire collectie van InVorm zijn onderling uitwisselbaar en herbruikbaar. Onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing van het meubel is daarmee eenvoudig. Zowel de economische als de functionele levensduur worden daarmee aanzienlijk verlengd.

 • Circulaire Boekenkast H=1445mm

  945,00

  De Circulaire Boekenkast H=1445mm is een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing voor de opslag van 6 strekkende meter boeken. Door toepassing van hergebruikte materialen en nieuwe recyclebare materialen voorkomen we verspilling van waardevolle grondstoffen. Tegelijkertijd zorgt de modulaire opbouw ervoor dat onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing, up-grade en re-purpose eenvoudig te realiseren is. Dit verlengt zowel de economische als de functionele levensduur van de Circulaire Boekenkast.

  Deze kast is ook verkrijgbaar in een afsluitbare uitvoering door toepassing van bijpassende deurtjes.

 • Circulaire Boekenkast Afsluitbaar H=1445mm

  1.245,00

  De Circulaire Boekenkast Afsluitbaar H=1445mm is een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing voor de opslag van 6 strekkende meter boeken. Door toepassing van hergebruikte materialen en nieuwe recyclebare materialen voorkomen we verspilling van waardevolle grondstoffen. Tegelijkertijd zorgt de modulaire opbouw ervoor dat onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing, up-grade en re-purpose eenvoudig te realiseren is. Dit verlengt zowel de economische als de functionele levensduur van de Circulaire Boekenkast Afsluitbaar.

  Deze kast is ook verkrijgbaar zonder deurtjes.

 • Circulaire Vakkenkast H=1360mm

  1.145,00

  De Circulaire Vakkenkast H=1360mm wordt samengesteld uit modulaire onderdelen en is door de droge montage en toepassing van recyclebare materialen een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing voor de opslag van 6 strekkende meter boeken. De modulaire componenten binnen de Circulaire Collectie van InVorm zijn onderling uitwisselbaar en herbruikbaar. Onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing van het meubel is daarmee eenvoudig. Zowel de economische als de functionele levensduur worden daarmee aanzienlijk verlengd.

 • Houten Boekenkast H=2082mm

  650,00

  Houten Boekenkast H=2082mm is een enkelzijdige boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 5 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Houten Boekenkast H=1732mm

  610,00

  Houten Boekenkast H=1732mm is een enkezijdige houten boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 4 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Houten Boekenkast H=1382mm

  570,00

  Houten Boekenkast H=1382mm is een enkelzijdige houten boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 3 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Houten Boekenkast Tweezijdig H=2082mm

  1.150,00

  Houten Boekenkast Tweezijdig H=2082mm is een tweezijdige houten boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 10 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Houten Boekenkast Tweezijdig H=1732mm

  985,00

  Houten Boekenkast Tweezijdig H=1732mm is een tweezijdige  houten boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 8 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Houten Boekenkast Tweezijdig H=1382mm

  820,00

  Houten Boekenkast Tweezijdig H=1382mm is een tweezijdige houten boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 6 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Stalen Boekenkast H=2100mm

  465,00

  Stalen Boekenkast H=2100mm is een stalen boekenkast met verstelbare schappen geschikt voor 5 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Stalen Boekenkast H=1600mm

  410,00

  Stalen Boekenkast H=1600mm is een stalen boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 4 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Stalen Boekenkast H=1350mm

  365,00

  Stalen Boekenkast H=1350mm is een stalen boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 3 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Stalen Boekenkast H=1000mm

  325,00

  Stalen Boekenkast H=1000mm is een stalen boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 2 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.

 • Boekenkast Lignum Regular H=1750mm

  1.325,00

  Boekenkast Lignum Regular H=1750mm is een verrijdbare boekenkast met verstelbare stalen schappen geschikt voor 8 meter boeken. Leverbaar in diverse kleuren.