Het is inmiddels een bekend verhaal. Lange levertijden en wereldwijde schaarste aan grondstoffen en halffabrikaten. Denk aan staal, aluminium, meubelplaat, kunststoffen en bevestigingsmaterialen. Door de tekorten en een instabiele containermarkt stijgen de uitgaven voor inkoop. Tot nu toe heeft InVorm alles in het werk gesteld om de prijsstijgingen op te vangen. Maar inmiddels zijn wij op een punt gekomen waarbij dit niet langer mogelijk is. Alhoewel wij de prijswijzigingen op de voet volgen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor de actuele prijzen.

Resultaat 1–16 van de 214 resultaten wordt getoond

URL
lijst
 • Zelfservicestation

  950,00

  Het zelfservicestation is een compacte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het inleveren en uitlenen in een schoolbibliotheek of kleine bibliotheekvestiging. De hoogte van het werkblad is afgestemd op kinderen zodat zij hun boeken zelfstandig kunnen lenen of inleveren. De bibliotheek medewerker kan desgewenst gebruik maken van een stoel voor verwerken of inwerken van de boeken.

 • Nijntje Star Light

  99,00

  Nijntje Star Light is een middelgrote dimbare lamp van 50cm hoog. Leuk voor kinderen en een sfeervolle en herkenbare design-klassieker voor volwassenen.

 • Boris Star Light

  99,00

  Boris Star Light is een middelgrote dimbare lamp van 36cm hoog. Leuk voor kinderen en een sfeervolle en herkenbare design-klassieker voor volwassenen.

 • Leeuw Star Light

  99,00

  Leeuw Star Light is een middelgrote dimbare lamp van 41cm hoog. Leuk voor kinderen en een sfeervolle en herkenbare design klassieker voor volwassenen.

 • Nijntje XL Lamp

  155,00

  Nijntje XL Lamp is een grote dimbare lamp van 80cm hoog. Leuk voor kinderen en een sfeervolle en herkenbare design-klassieker voor volwassenen.

 • Snuffie zitelement

  92,00

  Snuffie is een zitelement voor kleine kinderen. Een brave hond van 42cm hoog en de beste vriend van Nijntje. Ze houdt van avontuur en je mag altijd op haar rug zitten. Snuffie is herkenbaar voor kinderen en een design-klassieker voor volwassenen.

 • Kokeshi Light

  99,00

  Kokeshi Light is een middelgrote dimbare lamp van 63cm hoog. Volgens Japanse traditie is de Kokeshi een gelukspop, veelal als cadeau gegeven om een ander een leven vol gelukt te wensen.

 • Sila Akoestisch Kindermeubel

  405,00

  Sila Akoestisch kindermeubel is een onderdeel van een meubellijn met een enorme mogelijkheden. Van een enkelvoudige stoel tot een zitobject met meerdere verblijfsvormen en geluiddempende eigenschappen.

 • Stoel Siren

  235,00

  Stoel Siren is een moderne comfortabele stoel met veel mogelijkheden. Een Nederlands product waarvan het frame in diverse kleuren verkrijgbaar is en de zitting zowel in hout als in een gestoffeerde uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur. De Siren stoel is ook verkrijgbaar met armleuningen en zowel verkrijgbaar met een sledeframe als met vier poten.

 • Kruk Siren

  290,00

  Kruk Siren is een lichte, moderne en comfortabele kruk met veel mogelijkheden. Een Nederlands product waarvan het frame in veel kleuren verkrijgbaar is en de zitting zowel in hout als in een gestoffeerde uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur. De Kruk Siren wordt uitgevoerd met een slede frame en is verkrijgbaar in 2 hoogtes.

 • Werktafel Formosa

  505,00

  Werktafel Formosa is een stevige, duurzame tafel verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Een Nederlands product waarvan het frame in veel kleuren verkrijgbaar is en het blad in eiken, walnoot of een poedercoat uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur.

 • Kruk Formosa

  195,00

  Kruk Formosa is een stevige, duurzame kruk verkrijgbaar in 3 hoogtes. Een Nederlands product waarvan het frame in veel kleuren verkrijgbaar is en de zitting zowel in hout als in een gestoffeerde uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur.

 • Loungestoel Siren

  270,00

  Loungestoel Siren is een moderne comfortabel fauteuil met veel mogelijkheden. Een Nederlands product waarvan het frame in veel kleuren verkrijgbaar is en de zitting zowel in hout als in een gestoffeerde uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur.

 • Koffietafel Formosa

  280,00

  Koffietafel Formosa is een stevige, duurzame tafel verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Een Nederlands product waarvan het frame in veel kleuren verkrijgbaar is en het blad in eiken, walnoot of een poedercoat uitvoering geleverd wordt. Dit maakt het mogelijk oneindig veel unieke combinaties te maken die passen in elk interieur.

 • Infopunt Digitale Overheid – Spreektafel

  Spreektafel met IDO logo voor het begeleiden van mensen die moeite hebben met digitale dienstverlening en vragen hebben over het zaken doen met de overheid. Met deze tafel  is het Informatiepunt Digitale overheid zichtbaar aanwezig in de Bibliotheek en kunnen spreekuren op een laagdrempelige manier worden ingericht door de consulent.

 • Circulaire Boekenkast H=1445mm

  1.070,00

  De Circulaire Boekenkast H=1445mm is een milieubewuste, duurzame en flexibele oplossing voor de opslag van 6 strekkende meter boeken. Door toepassing van hergebruikte materialen en nieuwe recyclebare materialen voorkomen we verspilling van waardevolle grondstoffen. Tegelijkertijd zorgt de modulaire opbouw ervoor dat onderhoud, herstel of vervanging maar ook aanpassing, up-grade en re-purpose eenvoudig te realiseren is. Dit verlengt zowel de economische als de functionele levensduur van de Circulaire Boekenkast.

  Deze kast is ook verkrijgbaar in een afsluitbare uitvoering door toepassing van bijpassende deurtjes.