Wij zijn InVorm

InVorm is een creatief, eerlijk en professioneel bureau, gespecialiseerd in architectuur en projectinrichting. Gedreven door ondernemerschap en een vindingrijke geest, richtte Martin het bedrijf in 1976 op. Later stapten, inmiddels mede-eigenaren, Rob en Simon in. Samen zijn we uitgegroeid tot een enthousiaste club ‘realistische idealisten’. Kleinschalig en dus betrokken. Denkers en doeners met een eigen identiteit en een collectief, duurzaam doel. Ontwerpen, verrassen, realiseren, meedenken en ontzorgen. Dat is de toegevoegde waarde van InVorm. Al jaren. En nog heel veel jaren meer.

Wij richten ons niet uitsluitend op het ontwerp; we bieden totaalconcepten. Van het begin tot einde. Maar ook na de realisatie staat nazorg en service hoog in het vaandel. Het zit in de InVorm genen. Of het nu gaat om een huis, een school, een bedrijfsgebouw of een bibliotheek, we willen een prettige en duurzame (leef)omgeving creëren voor alle opdrachtgevers. We bedenken realistische concepten, die daadwerkelijk uitvoerbaar zijn en aan meer dan de vraag van de opdrachtgever voldoen.

 

Visie

InVorm maakt verschil door het aanbieden van idealistische en tegelijkertijd realistische totaalconcepten. Van ontwerp tot uitvoer en inrichting. We denken vanuit het perspectief van de klant om de perfecte werk-en leefomgeving te creëren. InVorm werkt naar een oplossing die boven de vraag uitstijgt. Hierbij staan servicegerichtheid, plezier en professionaliteit altijd hoog in het vaandel.

 

Missie

Wij geloven in een ideale, duurzame werk- en leefomgeving voor iedereen.