INVORM

Home
/
/

Inrichting Bibliotheek Ouddorp in Rijksmonument het Oude Raadhuis

Inrichting Bibliotheek Ouddorp in Rijksmonument het Oude Raadhuis

Verbouwing en inrichting Rijksmonument – Ouddorp

In Ouddorp vormt het historische Raad- en Polderhuis een publieke huiskamer waar jong en oud zich thuis voelt. Dit Rijksmonument hebben we verbouwd en ingericht met het oog op de gedeelde functie van bibliotheek, museum en bank. De ruimtes sluiten perfect aan voor advies, informatie, ontmoeting en collectie. Doordat de ruimte beperkt is, is het echt goed gelukt om het huiselijk te maken. Tegelijkertijd zorgt ons op maat gemaakte meubilair dat het niet krap wordt. Zo kunnen alle inwoners en toeristen goed ontvangen worden in het hart van het dorp.

Verbouwing en inrichting Rijksmonument – Ouddorp
Verbouwing en inrichting Rijksmonument; Bibliotheek, museum en bank gezamenlijk in het gerestaureerd voormalig Raad- en Polderhuis van Ouddorp.
Een vestiging van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, het streekmuseum Ouddorps Raad- en Polderhuis en een servicepunt van de Rabobank ontvangen de inwoners en toeristen van Ouddorp in het hart van het dorp. Het historische Raad- en Polderhuis met zijn beperkte omvang vormt een publieke huiskamer waar jong en oud zich thuis voelt. Advies, informatie, ontmoeting en collectie in een laagdrempelige omgeving met ruime openingstijden en op maat gemaakt meubilair.

Oppervlakte:
Status: Opgeleverd 2016