INVORM

Home
/
/

Prototype circulair meubilair uitvoerig getest !

Prototype circulair meubilair uitvoerig getest !

Samen met toeleveranciers en afnemers heeft InVorm een prototype circulaire boekenkast ontwikkeld. Een boekenkast die niet alleen lang meegaat maar bijna oneindig kan worden vernieuwd of aangepast aan veranderende wensen. Met dit prototype komt een circulaire bibliotheek binnen handbereik.

Bij de ontwikkeling van circulair meubilair worden onderdelen demontabel, aanpasbaar, herstelbaar en vervangbaar toegepast zodat de levensduur wordt verlengd. Bij de selectie van materialen wordt gekozen voor recyclebare grondstoffen (staal) en/of grondstoffen op basis van gebruikte producten (PET flessen).

De circulaire boekenkast van InVorm is samengesteld uit modulaire componenten van hoogwaardige milieuvriendelijke materialen. Hiermee is het mogelijk om gebruikersspecifieke varianten te realiseren waarbij stijl en functionaliteit aanpasbaar zijn.

Binnenkort is het eerste meubel verkrijgbaar. Momenteel wordt het prototype doorontwikkeld tot een complete meubellijn waarbij wordt ingezet op een hoge mate van uitwisselbaarheid en keuzevrijheid in de toepassing van wielen, poten, deuren, schapindeling en hoogte.

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in via de homepage van onze website.