INVORM

Home
/
/

Duurzame onderwijsinrichting; Verblijfsmeubilair voor het Bonhoeffer College in Enschede

duurzame onderwijsinrichting
duurzame onderwijsinrichting

Duurzame onderwijsinrichting; Verblijfsmeubilair voor het Bonhoeffer College in Enschede

Duurzame onderwijsinrichting; een ‘andere vorm’ van verblijven in één van de zes locaties van het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat in Enschede

Waar in aula’s en kantine’s veelal wordt gekozen voor tafels en stoelen is hier gekozen voor een andere aanpak; robuust verblijfsmeubilair waar je gewoon op kan zitten maar ook op kan staan, hangen of liggen. Onderwijsinrichting in de vorm van een maatwerk oplossing met een eigentijdse look en samengesteld uit duurzame natuurlijke materialen.

Ga lekker chillen of ga liggen anders…

In overleg met het Bonhoeffer College is besloten om in deze opdracht eens te zoeken naar een ‘andere vorm’ van onderwijsinrichting. Eén die beter aansluit bij de doelgroep. Met behulp van een aantal voorstellen is gekozen voor een maatwerk oplossing die door InVorm is uitgewerkt, geoffreerd en uitgevoerd.

Wat vindt het Bonhoeffer College ervan?

Wim Roetenberg, afdelingsleider onderbouw, was zo vriendelijk om de volgende woorden over het proces, de samenwerking en het resultaat te delen:
“Hoe zorg je voor goede verblijfsplekken voor je leerlingen? Hoe richt je een personeelskamer ‘anders’ in? Deze kennis hebben we niet in het onderwijs. Dus je gaat op zoek. En dan raak je in gesprek met InVorm, een bedrijf dat niet naast onze ‘Enschedese deur’ zit. Al pratend en overleggend ontstaat er een goede en vooral prettige samenwerking om tot iets moois te komen. Eerst de creatieve fase, dan de prijsvorming en vervolgens de uitvoering. Het resultaat: kwalitatief hoogstaand werk dat stevig is en stevig blijft. Wij zijn als school meer dan tevreden met de nieuwe werk- en zitplekken voor onze leerlingen en met onze nieuw ingerichte personeelskamer. Samen hebben we iets moois neergezet”.
Vind je het leuk en ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw onderwijsinstelling kunnen doen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we komen graag een keer naar je toe.

Status: Uitgevoerd 2018 / vervolgopdrachten 2019 en 2020