INVORM

Home
/
/

de Bibliotheek op School Hoogvliet; Christelijke basisschool De Zalmplaat

de bibliotheek op school
de bibliotheek op school

de Bibliotheek op School Hoogvliet; Christelijke basisschool De Zalmplaat

de Bibliotheek op school Hoogvliet; een aantrekkelijke en persoonlijke leer- en leesomgeving voor nieuwe Christelijke basisschool De Zalmplaat

De Zalmplaatschool in Hoogvliet verhuisde naar een nieuw door Diederenderix ontworpen schoolgebouw.  Voor de inrichting van de schoolbibliotheek bestelde ze bij ons een aantal boekenkasten. Bij afleveren van de kasten kwamen we in gesprek over het verder aankleden van de ruimte, iets waar we bij InVorm natuurlijk uitstekend toe in staat zijn. Op de achterwand een verfrissende visual met huisstijluiting van ‘de Bibliotheek op School’, voorleesbankjes en een grote poef met kleed voor de kinderen en een werkplek voor de dBos consulent. Voor leerlingen en leraren een feest om hier een boek uit te zoeken, te lezen of voor te lezen.

Leuk om te weten; ‘de Bibliotheek op School’ collectie zoals toegepast in Hoogvliet is groter dan de zichtbare boeken op de schappen. De visuals boven de kasten zijn aangebracht op een klep waarachter voldoende bergruimte is om extra boeken op te slaan. Zo ontstaat ruimte voor frontale presentaties en kunnen de boeken op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden. Daarnaast zijn de afbeeldingen boven de kasten eenvoudig te veranderen en naar eigen wensen in te vullen.

Ben je benieuwd hoe we jullie schoolbibliotheek tot een aantrekkelijke en persoonlijk leer- en leesomgeving kunnen omtoveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Opdrachtgever: De Zalmplaatschool
Vloeroppervlak: 30m2
Status: Uitgevoerd