INVORM

Home
/
/

BoekStart collectie

BoekStart collectie

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen en ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. Ter ondersteuning en promotie van het BoekStart programma heeft InVorm Collectie een speciale meubellijn ontwikkeld.

Uitgangspunt is dat kinderen die op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterkt bovendien de band tussen ouder en kind. In het BoekStart programma speelt de openbare bibliotheek een actieve rol. De bibliotheek werkt samen met gemeente en consultatiebureau om ouders en kinderen vanaf het allereerste begin met boeken in aanraking te brengen. Meer informatie hierover is te vinden op www.boekstart.nl.

Enkele van de meubels die ter ondersteuning en promotie van het BoekStart programma zijn ontwikkeld staan hiernaast afgebeeld. Bekijk de volledige BoekStart collectiev