INVORM

Home
/
/

Verblijfsmeubilair voor het Bonhoeffer College in Enschede

Verblijfsmeubilair voor het Bonhoeffer College in Enschede

Verblijfsmeubilair voor het Bonhoeffer College in Enschede; ontwerp en uitvoering voor een ‘andere vorm’ van verblijf in één van de zes locaties aan de Bruggertstraat 60 (school voor havo en vwo).

Waar in aula’s en kantines veelal wordt gekozen voor tafels en stoelen is hier gekozen voor een andere aanpak; robuust verblijfsmeubilair waar je gewoon op kan zitten maar ook op kan staan, hangen of liggen. Maatwerk met een eigentijdse look en samengesteld uit natuurlijke materialen.

 

Onderstaand een review van het Bonhoeffer College over het proces, de samenwerking en het resultaat, geschreven door Wim Roetenberg, afdelingsleider onderbouw.

Hoe zorg je voor goede werk- en zitplekken voor je leerlingen? Hoe richt je een personeelskamer in? Deze kennis hebben we niet in het onderwijs. Dus je gaat op zoek. En dan raak je in gesprek met InVorm, een bedrijf dat niet naast onze ‘ Enschedese deur’ zit.

Al pratend en overleggend ontstaat er een goede en vooral prettige samenwerking om tot iets moois te komen. De kaders worden aangegeven (natuurlijk ook financieel!). Daarna gaat InVorm aan het werk. Eerst de creatieve fase, dan de prijsvorming en vervolgens de uitvoering. Het resultaat: kwalitatief hoogstaand werk en ook nog eens ‘hufter’-proof!

Wij zijn als school meer dan tevreden met onze nieuwe werk- en zitplekken voor onze leerlingen en met onze nieuw ingerichte personeelskamer. Samen hebben we iets moois neergezet.

Wim Roetenberg, Afdelingsleider onderbouw havo/vwo.

 

Opdrachtgever: Bonhoeffer College Enschede

Status: Uitgevoerd 2018