INVORM

Home
/
/

Bibliotheekoutlet.nl

Bibliotheekoutlet.nl

Per 1 september 2011 is In Vorm gestart met de BIBLIOTHEEK OUTLET. Aanleiding tot dit initiatief is de structurele golf van bezuinigingen welke de afgelopen periode de bibliotheekwereld heeft getroffen.

De BIBLIOTHEEK OUTLET gaat op een creatieve en doelmatige manier om met deze bezuinigingen. Waar de BIBLIOTHEEK OUTLET voor de ene bibliotheek een middel kan zijn om geld te genereren, kan het voor een andere bibliotheek de oplossing zijn om toch die aanpassing te doen welke eigenlijk niet meer haalbaar is.

De BIBLIOTHEEK OUTLET is een digitale plek waar bibliotheken overtollig meubilair te koop aanbieden en andere bibliotheken mogelijk beter meubilair kunnen aankopen. Hierbij bemiddelt BIBLIOTHEEK OUTLET bij de aan- en verkoop, ze adviseert in prijsstelling en biedt de benodigde service in zowel logistieke als organisatorische zin.

Voor het actuele aanbod verwijzen wij u graag naar de speciaal hiervoor ontwikkelde website www.bibliotheekoutlet.nl. Hier vindt u tevens een uitgebreide beschrijving van de servicemogelijkheden; montage en demontage, kleuraanpassing, transport, opslag, garantie en de voorwaarden.

Schrijf in voor de nieuwsbrief van de outlet of volg de outlet via Twitter en/of Facebook!