Over studio in vorm

Eerst de inhoud, dan de vorm. Dat is de volgorde bij Studio IN VORM. Als grafisch en multimedia ontwerper ben ik voortdurend op zoek naar eerlijke, sterke verhalen die vragen om een eigen identiteit en een herkenbare uitstraling. Tijdschriften, boeken, brochures, huisstijlen, jaarverslagen, logo’s – elke vorm wordt met liefde en aandacht voor het concept gecreëerd. Oprecht, inspirerend en origineel. Het resultaat? Helder ontwerp met een sterk concept. Zodat imago, identiteit én uitstraling één verhaal vertellen.

Na een loopbaan van ruim tien jaar bij verschillende (multidisciplinaire) ontwerpbureaus startte ik, Edith van Beek, in 2002 (op de dag van de arbeid ;-)) Studio IN VORM. Naast inzetten op originele concepten, kies ik sterker voor opdrachtgevers, producten, diensten, branches waar mijn hart sneller van gaat kloppen. 

Ik hou van echt, oprecht en “bruisen”, mensen verbinden en inspireren. En ik word ook graag geïnspireerd. Bijvoorbeeld door samen te werken met mensen (uit hetzelfde hout gesneden) van andere disciplines en vakbroeders. 

Omdat het (mede) bepalen van de inhoud steeds meer begon te trekken zetten we inmiddels ook met het team van Koester media voor uw uitgave de puntjes op de i, van het eerste idee tot en met realisatie. Kijk ook eens op de site van Koester Media.

COPYRIGHT 2018 © IN VORM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. | PRIVACYBELEID